160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Osmaniye İçme Suyu ve Kanalizasyon Projesi İçin Kritik Toplantı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye İçme Suyu ve Kanalizasyon Projesi İçin Kritik Toplantı
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, şehrin altyapı projeleri kapsamında önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, şehrin altyapı projeleri kapsamında önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Dünya Bankası, İlbank Genel Müdürlüğü, İlbank Adana Bölge Müdürü Ünal Esen, müşavir firma ve yüklenici firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Osmaniye Merkez İçme Suyu ve Kanalizasyon Şebeke Hattı inşaatı çalışmaları değerlendirildi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, projenin Dünya Bankası finansmanı ve İller Bankası koordinasyonunda devam ettiği belirtildi.

Başkan Çenet, toplantı sırasında projenin ilerleyişi hakkında bilgi alarak, sürecin hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması için yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarihe ışık tutan Bathonea Antik Kentinde kazılar yeniden başladı Önceki Haber

Tarihe ışık tutan Bathonea Antik Kentind...

Pendikte binaya çarparak hasara sebep olan İETT otobüsünün, binaya yapılan güçlendirme çalışmalarının ardından çekici yardımıyla kaza alanından 24 saat sonra kaldırılma çalışmaları başladı. Sonraki Haber

Pendikte binaya çarparak hasara sebep ol...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar