
Osmaniye Devlet Hastanesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi amacıyla mesai saatleri dışında poliklinik hizmeti sunmaya başladı. Kardiyoloji, Göz ve Perinatoloji branşlarında sunulan akşam poliklinikleri MHRS ve 182 üzerinden randevu ile hizmet verecek.
Osmaniye Devlet Hastanesinde mesai saatleri dışında da poliklinik hizmeti verilmeye başlandı.
Yeni uygulama kapsamında, özellikle gün içinde hastaneye gitme imkânı bulamayan vatandaşlara kolaylık sağlanması hedefleniyor.
“Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti” adı altında yürütülen bu uygulama, 17:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet verecek.
Hastane yönetiminden yapılan açıklamaya göre, mesai dışı sağlık hizmetiyle hasta yoğunluğunun azaltılması, hizmet kalitesinin artırılması ve vatandaş memnuniyetinin sağlanması amaçlanıyor.
Temmuz ayı içerisinde belirli tarihlerde farklı branşlarda hizmet verilecek.
Kardiyoloji Polikliniği, 1, 3, 7, 9, 11, 14, 17, 23, 28 ve 30 Temmuz tarihlerinde akşam saatlerinde hasta kabul edecek.
Göz Polikliniği, 1, 7, 22 ve 31 Temmuz günlerinde mesai dışı hizmet verecek.
Perinatoloji Polikliniği ise her hafta Salı ve Çarşamba günlerinde akşam saatlerinde hizmet sunacak.
Vatandaşlar, mesai dışı poliklinik randevularını MHRS mobil uygulaması, veya internet sitesi veya ALO 182 hattı üzerinden alabilirler.

Yorum Yazın