09 Şubat, 2025, Pazar
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye BİLSEM Öğrencilerinden Dünya Çapında Birincilik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye BİLSEM Öğrencilerinden Dünya Çapında Birincilik
Abone ol
Osmaniye Şehit Veli Demiryürek Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri, Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda dünya birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Google News

Osmaniye Şehit Veli Demiryürek Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri, Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda dünya birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yarışmaya 11.159 öğrenci katılırken, 7. sınıf öğrencilerinden Kaan Berk Üredi ve Murat Arslan Dalkılınç, tüm soruları doğru yanıtlayarak dünya 1.’si oldu.

Bu olağanüstü başarı, öğrencilerin hem bireysel yeteneklerini hem de BİLSEM’in nitelikli eğitim anlayışını bir kez daha kanıtladı.

Ayrıca 3., 4. ve 6. sınıflardan toplam 8 öğrenci, yalnızca bir soru yanlış yaparak büyük bir başarı elde etti.

Öğrencilerin bu başarısında emeği geçen danışman öğretmenler Neslihan Aktaş ve Zekai Demirdelen, öğrencilerin disiplinli çalışmaları için büyük bir özveri gösterdi.

Osmaniye Şehit Veli Demiryürek BİLSEM yönetimi, öğrencilerini ve öğretmenlerini yürekten tebrik ederken, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kızılay meydanı için 3 alternatifÖnceki Haber

Kızılay meydanı için 3 alternatif

“Öğrencilerimizin Hayallerini Gerçekleştirmeyi Hedefliyoruz”Sonraki Haber

“Öğrencilerimizin Hayallerini Gerçekleşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar