160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye Belediyesi'nden Hayvan Barınağı Açıklaması: Soruşturma Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Belediyesi'nden Hayvan Barınağı Açıklaması: Soruşturma Devam Ediyor
Abone ol
Osmaniye Belediyesi, hayvan barınağında yaşanan olaylarla ilgili adli ve idari soruşturmanın sürdüğünü duyurdu. Sorumlu personelin görev yerleri değiştirildi.

Osmaniye Belediyesi, belediyeye bağlı Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşanan olaylarla ilgili resmi bir açıklama yaptı.

Belediyeden yapılan duyuruda, soruşturma süreci tamamlanana kadar bazı yetkililerin görev yerlerinin değiştirildiği bildirildi.

Açıklamaya göre: Veteriner İşleri Müdürü, 1 Veteriner Hekim, 2 Veteriner Teknikeri barınaktaki görevlerinden alınarak farklı birimlerde görevlendirildi.

Belediye yetkilileri, konuya ilişkin adli ve idari soruşturmanın devam ettiğini belirterek, incelemelerin tamamlanmasının ardından sürecin şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu.

Gelişmelerle ilgili yeni bilgiler geldikçe kamuoyuna açıklama yapılacağı bildirildi.

Osmaniye Belediyesi’ne ait hayvan barınağında yaşanan olaylar, geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansımış ve büyük tepki çekmişti.

Olayın ardından başlatılan incelemeler kapsamında, barınakta görevli bazı yetkililer hakkında idari ve adli soruşturma süreci başlatıldı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, olayın tüm yönleriyle araştırıldığı ve sonuçların kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşılacağı vurgulandı.

Yetkililer, hayvan hakları konusunda hassasiyetle hareket ettiklerini belirterek, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 5
    KIZGIN
Oğlu tik rahatsızlığına yakalanan annenin feryadı: Yavrum gözlerimin önünde eriyorÖnceki Haber

Oğlu tik rahatsızlığına yakalanan anneni...

Denizlide dayanışmanın meyvesi ilk Kent Market hizmete girdiSonraki Haber

Denizlide dayanışmanın meyvesi ilk Kent...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar