160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ortaklar Mahallesinin ilk kadın muhtarı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ortaklar Mahallesinin ilk kadın muhtarı oldu
Abone ol
Aydın’ın Germencik Ilçesine Bağlı Ortaklar Mahallesinde Ilk Kez Bir Kadın Muhtar Seçildi.

Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Mahallesi’nde ilk kez bir kadın muhtar seçildi. İlçe seçim kurulundan mührünü aldıktan sonra göreve başlayacak olan Civelek, vatandaşlara haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmet vereceğini söyledi.

Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Mahallesi, Aydın’ın büyükşehir olmasından sonra belde iken mahalle oldu. Ortaklar halkı, beldenin 2014 yılında mahalle olmasından sonra üçüncü kez muhtarlık seçimleri için sandığa gitti. İki kez erkek adaylar muhtar seçildi. 2024 yılında yapılan 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde 5 muhtar adayı Ortaklar Mahallesi’nden çıktı. İlçede esnaflık yapan 48 yaşındaki Seval Civelek, mahalledeki 9 bin 750 seçmenden en çok oyu alarak muhtar seçildi. Mahallenin ilk kadın muhtarı olan Civelek’i vatandaşlar tebrik etti.

Ortaklar Mahallesi sakinlerinin kamu kurum ve kuruluşları arasındaki bağın sağlanması noktasında her zaman köprü vazifesi göreceğini kaydeden Civelek, “Başın düşerse dara, Ortaklar Muhtarı Seval Civelek’i ara” sloganı ile vatandaşlara haftanın 7 günü 24 saat hizmet vereceğini söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Zabıtası 9 günlük bayram tatilinde tam kadro sahadaÖnceki Haber

Büyükşehir Zabıtası 9 günlük bayram tati...

Ramazan sonrası sindirim sistemine dikkatSonraki Haber

Ramazan sonrası sindirim sistemine dikka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar