160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ortaca festivalinde Ankaralı Ayşe rüzgarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ortaca festivalinde Ankaralı Ayşe rüzgarı
Abone ol
Muğla’nın Ortaca Ilçesinde Bu Yıl 27’incisi Düzenlenen Ortaca Tarım, çevre Ve Turizm Festivalinin 4’üncü Gününde Ankaralı Ayşe Olarak Da Bilinen Ayşe Dinçer Sahne Aldı.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bu yıl 27’incisi düzenlenen Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivalinin 4’üncü gününde Ankaralı Ayşe olarak da bilinen Ayşe Dinçer sahne aldı.

Festivalin 4’üncü günü programı OFAD halk oyunları gösterisi ile başladı. Ardından Özel Coşku Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin gösterisi ile devam etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise coşkusu ve enerjisi ile sahnelere sığmayan Ankaralı Ayşe olarak da bilinen Ayşe Dinçer sevenleriyle buluştu. Sahne performansının yanında festivali izlemeye gelen izleyiciler ile de yakın temas kuran Ayşe Dinçer gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşku dolu bir gece yaşanmasına neden oldu.

Gecenin sonunda programa katılanların plaketlerini Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, Belediye Meclis Üyelerimiz Ünal Yağız ve Cemil Baş verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dereli Tütüncü Mahallesi çocukları spor yaptıÖnceki Haber

Dereli Tütüncü Mahallesi çocukları spor...

Bilecikli genç gurur kaynağı olduSonraki Haber

Bilecikli genç gurur kaynağı oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar