160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ordu sahillerden 51 ton atık toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ordu sahillerden 51 ton atık toplandı
Abone ol
ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ TEMMUZ-AĞUSTOS VE EYLÜL AYLARINDA DENİZ VE SAHİLLERDEN TOPLAM 51 TONU AŞKIN ATIK TOPLADI.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri temmuz-ağustos ve eylül aylarında deniz ve sahillerden toplam 51 tonu aşkın atık topladı.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada yaz dönemini kapsayan 3 aylık dönemde Ordu’nun sahilinden toplam 51 ton atık temizledi. Sahillerden en çok 31 ton 315 kilogram ile ahşap malzeme toplanırken onu 10,5 ton ile plastik ve pet şişe izledi.


Sahillerden ayrıca yaklaşık 3 ton konserve kutuları ve teneke, 2 tonu aşkın araç lastiği, bir ton ayakkabı, giyim ve tekstil malzemesi, bir ton cam, seramik, bir ton 185 kg balıkçı malzemesi, 850 kilogram kağıt ve 126 kilogram sigara izmariti toplandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Didimde Muhtarlar Günü törenle kutlandı Önceki Haber

Didimde Muhtarlar Günü törenle kutlandı

‘6. Güzel Ordu Kısa Film Festivali başlıyor Sonraki Haber

‘6. Güzel Ordu Kısa Film Festivali başlı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar