160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ole Gunnar Solskjaerden, Slaven Bilicten sonra bir ilk!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ole Gunnar Solskjaerden, Slaven Bilicten sonra bir ilk!
Abone ol
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Slaven Bilic'in Ardından Siyah-beyazlı Takıma Süper Lig'de üst üste 4 Galibiyet Sevinci Yaşatan Ilk Yabancı Teknik Direktör Oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Slaven Bilic’in ardından siyah-beyazlı takıma Süper Lig’de üst üste 4 galibiyet sevinci yaşatan ilk yabancı teknik direktör oldu.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor’u 2-0 mağlup etti. Ligde üst üste 4. galibiyetini elde eden siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer de uzun bir aradan sonra bir ilki başardı. Kartal, Slaven Bilic’in ardından ilk kez bir yabancı teknik direktör idaresinde Süper Lig’de üst üste 4 galibiyet aldı.

Bilic’in 2014-2015 sezonunda 17 ila 20. haftalar arasında Gençlerbirliği, Mersin İY, Çaykur Rizespor ve Bursaspor’a karşı elde ettiği bu serinin ardından Beşiktaş; Valerien Ismael, Fernando Santos ve Giovanni van Bronckhorst yönetiminde Süper Lig’de ardı ardına 4 kez 3 puan sevinci yaşayamamıştı.

Ismael ile Bronckhorst, en fazla 3 maçlık galibiyet serileri yakalayabilmişti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beşiktaş bu sezon ilk kez 4 maç üst üste kazandıÖnceki Haber

Beşiktaş bu sezon ilk kez 4 maç üst üste...

İngiltere Başbakanı Starmerdan Zelenskiye: İngilterede size destek tamSonraki Haber

İngiltere Başbakanı Starmerdan Zelenskiy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar