30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.3814
EURO34.7523
ALTIN2408.3

OKÜMDER kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜMDER kuruldu
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) mezunları derneği OKÜMDER kuruldu.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) mezunları derneği OKÜMDER kuruldu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi mezunları arasındaki dayanışmayı arttırmak ve Üniversitemizin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mezunlar Derneği (OKÜMDER) kuruldu. 

OKÜMDER kurucu Başkanlığını Mustafa Demir üslenirken, Başkan Yardımcılığını Fevzi Şişik, Genel Sekreterliğini Ömer Güven, Yönetim Kurulu Üyelelikleri ise Rüştü Ergün, Ali Avan, İsmail Alper Kaybet ve Hasan Sezer şeklinde oluşturuldu.  

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mezunlar Derneği (OKÜMDER) tanıtım toplantısında konuşan Kurucu Başkanı Mustafa Demir,  “Öğrenim görmekte olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrencilerine burs ve benzeri yönde yardım etmek ve tüzük amacı doğrultusunda sosyal alanda, yurt içinde ve yurt dışında faaliyetlerde bulunmasının yanı sıra üyelerin boş zamanlarını değerlendirmeye yönelik spor aktiviteleri ve eğlenceler, konser, balo, tiyatro, sergi gibi etkinlikleri düzenlemek gibi amaçlarımız var. Bu ve daha fazla amaçlarımızı gerçekleştirmek adına kurduğumuz derneğe değerli katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür ediyoruz.”dedi. 


Osmaniye’de 7 yıldır yaşadığını ve Üniversitenin farklı birimlerinde görevler aldığını ifade eden OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “Osmaniye’ye geldiğimde buraya ne katabilirim diye düşündüm. Geldiğimiz noktaya bakınca heyecanlanıyorum. Üniversitemizin 13.500 öğrencisi 719 personeli var. Eğitim Öğretimi 590 bin dönümlük arazi üzerinde 160 bin metrekare kapalı alanında üzerinde veriyor. Bunun yanında 300 megabitlik bir internet hızı ile birçok Üniversiteden daha iyi durumdayız. Mezun sayılarımıza bakınca bizi memnun ediyor. Üstelik açılan doktora programlarından mezun ettiğimiz öğrencilerimiz ile kendi hocalarını yetiştiren bir üniversite olmanın gururunu yaşıyoruz”diye konuştu. 

OKÜMDER tanıtım toplantısında Dernek tarafından hazırlanan ve üzerinde daktilo ve İstiklal Marşı’nın olduğu tablo hediye edildi. 

OKÜMDER’in Tanıtım Toplantısı basın mensupları onuruna verilen yemek ile son buldu. 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar