27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

OKÜ, EAIE Yükseköğretim Fuarı'nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ, EAIE Yükseköğretim Fuarı'nda
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE) tarafından her yıl farklı bir Avrupa kentinde düzenlenen Yükseköğretim Fuarı'na katıldı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE) tarafından her yıl farklı bir Avrupa kentinde düzenlenen Yükseköğretim Fuarı'na katıldı.

26-29 Eylül 2023 tarihleri arasında Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirilen fuara, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve Rektör Danışmanı ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Ceyhun Yükselir katıldı.

Fuar kapsamında, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, üniversitenin mevcut ortaklarına ait stantları ziyaret ederek, yükseköğretimde uluslararası iş birliğinin gelişimi, yeni ortaklıkların kurulması ve halihazırdaki iş birliğini daha ileri bir noktaya taşıyabilmek adına üniversitenin motivasyonu ve potansiyeli hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, fuar ve konferans boyunca üniversitelerin gerek tanıtım gerekse de yeni iş birliği noktasında önemli kazanımlar elde ettiğini belirterek, yapılan görüşmeler sayesinde küresel hedeflere ulaşmada mesafe kat ettiklerini söyledi.

Prof. Dr. Uzun, Türk bilim dünyasının ve üniversitelerinin görünürlüğünün artırılması amacıyla etkinliğe özel önem verdiklerini belirterek, "2007 yılında kurulmuş genç bir üniversite olarak, ülkemizin yükseköğretimdeki politikalarını destekleyecek uluslararası çalışmalara önem veriyoruz.

Bu kapsamda, dünyanın farklı noktalarında düzenlenen bilimsel etkinlik ve organizasyonlara katılıyor; yeni anlaşmaların ve hedeflerimizin gerçekleşmesini kolaylaştıracak görüşmeler yapıyoruz.

Sonuçta hem yerelden küresele uzanmak hem de akademik faaliyetlerimizin kapsam ve niteliğini artırmak için daha fazla iş birliği yapmamız gerekiyor" dedi.

Prof. Dr. Uzun, görüşmelerin üniversitemiz adına oldukça verimli geçtiğini belirterek üniversitemize gösterdikleri ilgi için katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelleri ortadan kaldıracak merkezde sona doğruÖnceki Haber

Engelleri ortadan kaldıracak merkezde so...

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısıSonraki Haber

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar