160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Öğretmenlerin gözünden Türkiye Mozaiği fotoğraflarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğretmenlerin gözünden Türkiye Mozaiği fotoğraflarda buluştu
Abone ol
Erzurum’da Iki öğretmen ülkemizin Dört Bir Tarafından çektikleri Fotoğrafları “fotoğraflarla Türkiye Mozaiği” Sergisinde Bir Araya Getirdi.

Erzurum’da iki öğretmen ülkemizin dört bir tarafından çektikleri fotoğrafları "Fotoğraflarla Türkiye Mozaiği" sergisinde bir araya getirdi.

Erzurum’un Oltu ilçesi Kız Anadolu İmam Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje çalışması çerçevesinde açılan "Fotoğraflarla Türkiye Mozaiği" sergisinde Türkiye’nin farklı yerlerinden tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerin olduğu 51 fotoğraf buluştu. Oltu Kız Anadolu İmam Lisesi öğretmenlerinden Ömer Akpınar ve Matematik Öğretmeni Onur Ayata’nın çektikleri fotoğrafların bulunduğu serginin açılışına Oltu Milli Eğitim İlçe Müdürü İlhami Şahin, Milli Eğitim İlçe Müdür Yardımcı Mahmut Beydilli, Oltu Kız Anadolu İmam Lisesi Müdürü M. Nuri Yıldırım, diğer okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Oltu Kız Anadolu İmam Lisesi Meslek Dersi Öğretmeni Ömer Akpınar, "Gezmeyi, resim çekmeyi ve şiir yazmayı seviyorum. Gezdiğimiz yerlerin bir kısmının fotoğrafını çektik ve böyle bir fırsatla misafirlerimize ve öğrencilerimize gösterme imkanımız oldu. Türkiye’nin birçok bölgesinden milli, manevi, kültürel ve doğal güzellikleri yansıtmaya çalıştık" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dicle HEMin futbol turnuvasında şampiyon belli olduÖnceki Haber

Dicle HEMin futbol turnuvasında şampiyon...

Eskişehirli görme engelli sporcu Türkiye 3üncüsü olduSonraki Haber

Eskişehirli görme engelli sporcu Türkiye...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar