160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Öğrencilere “Teknolojik Bağımlılıklar” semineri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrencilere “Teknolojik Bağımlılıklar” semineri
Abone ol
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI BİLGİ EVLERİNDE EĞİTİM ALAN ÇOCUKLARA YÖNELİK “TEKNOLOJİK BAĞIMLILIKLAR” SEMİNERLERİ BAŞLADI.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı Bilgi Evlerinde eğitim alan çocuklara yönelik “Teknolojik Bağımlılıklar” seminerleri başladı.


Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı faaliyetlerini sürdüren Bilgi Evlerinde çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla farklı branşlarda seminerler düzenleniyor. 3 hafta boyunca devam edecek program çerçevesinde merkez Bilgi Evi, Selahaddin Eyyubi, Bismil Aziz Sancar ve Hani Gürbüz Bilgi Evlerinde “Teknolojik Bağımlılıklar” seminerleri düzenleneceği belirtildi.


Bu anlamda ilk seminer merkez Bilgi Evinde eğitim alan 12 ile 15 yaş arasındaki çocuklara verildi. Büyükşehir Belediyesi Madde Bağımlılığı Danışmanlık ve Destek Merkezi psikologlarından Serap Çapraz’ın verdiği seminerde, bağımlılık, teknoloji bağımlılığının belirtileri, risk altındaki gruplar, teknoloji bağımlılığının süreçleri, teknoloji ile ilişkiler başlıkları altında öğrencilere bilgiler verildi. Slaytlarda öğrencilere teknolojik bağımlılıkta dikkat edilmesi gereken unsurlar anlatıldı. Öğrenciler ise seminerde merak ettikleri soruları psikolog Çapraz’a yöneltti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
5. Kadıköy Çevre Festivali 3 Haziranda başlıyorÖnceki Haber

5. Kadıköy Çevre Festivali 3 Haziranda b...

DENİB Başkanı Memişoğlu; “İhracatımız tam 2 yıldır aralıksız artıyor”Sonraki Haber

DENİB Başkanı Memişoğlu; “İhracatımız ta...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar