160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Öğrencilere depreme dayanıklı şehirler semineri verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrencilere depreme dayanıklı şehirler semineri verildi
Abone ol
Gebze'de öğrencilere, Depreme Karşı Dayanıklı şehirler, Yapay Zeka Teknolojileri, Uçak Mühendisliğinin Günümüzde Ve Gelecekteki önemi Konularında Seminer Verildi.

Gebze’de öğrencilere, depreme karşı dayanıklı şehirler, yapay zeka teknolojileri, uçak mühendisliğinin günümüzde ve gelecekteki önemi konularında seminer verildi.

Gebze Belediyesi tarafından gençlere yönelik başlatılan ve 10. dönem startının verildiği 41 Genç Projesi’nin katılımcı gençleri eğitimlerini sürdürüyor. Gençlerin eğitim hayatlarına desteğin yanı sıra deneyim paylaşımlarıyla daha donanımlı şekilde geleceğe hazırlanmasına katkı sağlanan 41 Genç Projesi’nin 10 dönem katılımcı öğrencileri, Gebze’de bir üniversiteye konuk oldu. 41 Genç Projesi’nin yeni dönem katılımcı gençleri; depreme karşı dayanıklı şehirler, yapay zeka teknolojileri, geleceği şekillendiren biyo-mühendislik, nanoteknoloji, akıllı malzemeler ve sürdürülebilir çözümler, uçak mühendisliğinin günümüzde ve gelecekteki önemi, siber güvenliğin kamu ve özel sektördeki önemi konularında seminer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Freni boşalan odun yüklü kamyon şarampole devrildi: 2 yaralıÖnceki Haber

Freni boşalan odun yüklü kamyon şarampol...

Birinci Ordu Komutanı TekirdağdaSonraki Haber

Birinci Ordu Komutanı Tekirdağda

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar