160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Öğrenciler, resimlerini sergiledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciler, resimlerini sergiledi
Abone ol
GENÇ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLER, YIL İÇİNDE HAZIRLADIKLARI BİRBİRİNDEN GÜZEL RESİMLERİ SERGİLEDİ.

Bingöl’de lise öğrencileri, yıl içinde hazırladıkları birbirinden güzel resimleri sergiledi.


Genç Anadolu Lisesi, öğrencilerin için resim sergisi düzenledi. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında 11. ile 12. sınıf öğrencileri yıl boyunca yapmış oldukları kara kalem, perspektif çizimleri, Anadolu motifleri ve tual üzerine akrilik boya eserlerini sergiledi. Öğrencilerin resim sergisini ziyaret eden Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu ve beraberindekiler, çalışmaları yakından inceleyerek öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Resim öğretmenleri Faruk Katanalp ve Çiğdem Ekici de yetenekli öğrencilerinin resim sergisini hazırlamak ve halka sunmaktan gurur duyduklarını belirtti.


Sergiye Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu’nun yanı sıra Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nilüfer hentbol altyapı takımları kupayla döndüÖnceki Haber

Nilüfer hentbol altyapı takımları kupayl...

Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, başarıyı örnek gösterdiSonraki Haber

Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, başarıyı ö...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar