160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Oğlunun karaciğeriyle yaşayan baba, HDPden oğlunu isteyerek evlat nöbetine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oğlunun karaciğeriyle yaşayan baba, HDPden oğlunu isteyerek evlat nöbetine katıldı
Abone ol
HDP DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE AİLELERİN EVLAT NÖBETİ 932'İNCİ GÜNÜNDE SÜRERKEN, 273'NCÜ AİLE EYLEME KATILDI.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde ailelerin evlat nöbeti 932’inci gününde sürerken, 273’ncü aile eyleme katıldı.


Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelen ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi 932. gününde de devam ediyor.


273’üncü aile olan baba Ali Akan, oğlu Mehmet’in (30), 2017 yılında 25 yaşındayken evden ’tatile gidiyorum’ diyerek çıktığını ve dağa kaçırıldığını iddia ederek, hasta haliyle evlat nöbetine dahil oldu.


Bağlar ilçesinde ikamet eden baba Akan, “Oğlum 2017 yılında bir sabah evden tatile gidiyorum diyerek çıktı ve o günden bu yana kendisinden haber alamıyorum. Ben şu anda hayattaysam oğlumun sayesinde hayattayım. Oğlum kaybolmadan önce bana kendi karaciğerini verdi ve sonra ortadan kayboldu. Buradan oğluma sesleniyorum. Oğlum sen bana babalık yaptın, ben sana yapamadım. Lütfen, ama lütfen gel, hasretinle yanıyorum. Sen gelinceye kadar da ben buradan ayrılmayacağım” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydında hedef 2 milyon turist Önceki Haber

Aydında hedef 2 milyon turist

Kadıköyde darp edilen taksi şoförü: “Bana uçan tekme ile saldırdı” Sonraki Haber

Kadıköyde darp edilen taksi şoförü: “Ban...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar