160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

O sahillerde denize girmek yine yasak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
O sahillerde denize girmek yine yasak
Abone ol
Olumsuz Hava şartları, Dalga Ve Rip Akıntısı Sebebi Ile 3 Gündür Denize Girmenin Yasak Olduğu Karasu Ve Kocaali Sahillerinde Bugün De Kırmızı Bayrak çekildi.

Olumsuz hava şartları, dalga ve RİP akıntısı sebebi ile 3 gündür denize girmenin yasak olduğu Karasu ve Kocaali sahillerinde bugün de kırmızı bayrak çekildi.

Sakarya’nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde olumsuz hava şartları, dalga ve RİP akıntısı sebebi ile 3 gündür denize girmek yasaklanmıştı. Bugünde Karasu ve Kocaali ilçelerinde kaymakamlıkların aldığı karar neticesinde denize girişler yasaklandı. Kararın ardından kırmızı bayrakları çeken cankurtaranlar, vatandaşlara denize girmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehirli sporcular madalyaları topladıÖnceki Haber

Eskişehirli sporcular madalyaları toplad...

Tepebaşında çocuklara özel ücretsiz akıl ve zeka oyunları atölyesi düzenlendiSonraki Haber

Tepebaşında çocuklara özel ücretsiz akıl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar