160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eskişehirli sporcular madalyaları topladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirli sporcular madalyaları topladı
Abone ol
Eskişehirli Sporcular, Manisa’da Düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (analig) Yarı Final Müsabakalarında 2 Altın, 1 Gümüş Ve 2 Bronz Madalya Kazandı.

Eskişehirli sporcular, Manisa’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı final müsabakalarında 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 9-11 Ağustos tarihleri arasında Manisa’da düzenlenen ANALİG Tekvando Yarı Final müsabakaları sona erdi. Eskişehirli sporcuların başarılarına sahne olan turnuvada 5 tekvandocu madalya kazandı. Kendi kategorilerinde mücadele eden Kaan Sarıbulut ve Aybel Yerel şampiyon olarak, altın madalyaların sahibi olurken; Zehra Naz Alphan 2’nci olarak günüş madalya, Eray Cingözoğlu ve Yavuz Selim Yılmaz ise 3’üncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Başarılarıyla adlarından söz ettiren sporcular, turnuva sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda sporcu ve antrenörler tebrik edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1200 rakımda günde 200 kilogram mantar üretiyor Önceki Haber

1200 rakımda günde 200 kilogram mantar ü...

O sahillerde denize girmek yine yasak Sonraki Haber

O sahillerde denize girmek yine yasak

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar