160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Nisan ortasında karakış geri döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nisan ortasında karakış geri döndü
Abone ol
SİVAS’TA HAVA SICAKLIĞI 15 DERECE BİRDEN DÜŞTÜ, NİSAN ORTASINDA ŞEHİR MERKEZİNDE HAVA SICAKLIĞI - 6 DERECEYE KADAR DÜŞTÜ

Sivas’ta yağan karla birlikte hava sıcaklığı 15 derece birden düştü, Nisan ortasında şehir merkezinde hava sıcaklığı sıfırın altında 6 derece olarak ölçüldü.


Sivas’ta uzayan Kış ve bitmek bilmeyen soğuklar Nisan ayında da devam etti. Hava sıcaklığının 18 dereceye kadar ulaştığı Sivas’ta, bahar geldi denilirken bugün hava sıcaklığı yeniden sıfırın altına düştü. Bazı vatandaşlar Nisan ortasında bu kadar soğuk olmasını normal karşılarken, bazı vatandaşlar da Sivas’ta Nisan ayında soğuk havaları çokta anormal olmadığını belirtti. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar havanın soğuk olduğunu belirtti. Şehir merkezinde sıfırın altında 6 derece ölçülen hava sıcaklığı Geminbeli geçidinde sıfırın altında 10.5 derece olarak kayıtlara geçti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soğuk havaya rağmen oltalar suya bırakıldıÖnceki Haber

Soğuk havaya rağmen oltalar suya bırakıl...

Sinopta meydan ve cezaevi restorasyon çalışmalarıSonraki Haber

Sinopta meydan ve cezaevi restorasyon ça...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar