03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Nilüferin geleceği Barış Meclisinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nilüferin geleceği Barış Meclisinde
Abone ol
23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayramı Kutlamaları Kapsamında Nilüfer Barış Meclisi’nin Konuğu çocuklar Oldu. Miniklerle Bir Araya Gelen Nilüfer Belediye Başkanı şadi özdemir, "sizler Bizim En Büyük Umudumuzsunuz" Dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Nilüfer Barış Meclisi’nin konuğu çocuklar oldu. Miniklerle bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, "Sizler bizim en büyük umudumuzsunuz" dedi.

Nilüfer Barış Meclisi’nin konuğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Reaksiyon Akademi, Renkli Koza Anaokulu, Özel Ege Berk Anaokulu öğrencileri ile buluştu. 5-6 yaş grubundaki öğrenciler, hazırladıkları gösterileri sergiledi ve şiirleri okudu.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir yaptığı konuşmada, öncelikle çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Çocuklara çok güvendiğini dile getiren Başkan Şadi Özdemir, "Dünya sizinle güzel. Sizler bizim geleceğimiz, en büyük umudumuzsunuz. Attığınız her adımda, kurduğunuz her hayalde daima yanınızdayız. Umarız ki iyi bir eğitim alırsınız. Çünkü ileride bu makamlara gelecek olan sizlersiniz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hakan Şükrü Kurnaz, koparmada bronz kazandı Önceki Haber

Hakan Şükrü Kurnaz, koparmada bronz kaza...

Antalyada rüşvet iddiası davasında 3 sanığa tahliye Sonraki Haber

Antalyada rüşvet iddiası davasında 3 san...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar