16 Haziran, 2024, Pazar
DOLAR32.7878
EURO35.1602
ALTIN2457.9
Yusuf Cinkara Otomotiv

Niğdedeki Emli Vadisi ve Kamp Eğitim Merkezi daha aktif bir hale getirilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Niğdedeki Emli Vadisi ve Kamp Eğitim Merkezi daha aktif bir hale getirilecek
Abone ol
Niğde Valisi Cahit çelik, çamardı Ilçesine Bağlı Demirkazık, Pınarbaşı Ve çukurbağ Köylerini Ziyaret Ederek Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Cahit Çelik, Çamardı İlçesine bağlı Demirkazık, Pınarbaşı ve Çukurbağ Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Demirkazık köyünde bulunan Demirkazık İlkokulunu ziyaret eden Vali Çelik, öğrencilerle bir araya gelerek Niğde’nin önemli tarihi şahsiyeti devlet adamı ve siyasetçi Ebubekir Hazım Tepeyran’ın Küçük Paşa isimli kitabını öğrencilere hediye etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Çelik akabinde okul yöneticilerinden okulun fiziki durumu ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Okul ziyaretlerinin ardından köylerde devam eden yatırımları yerinde inceleyen Vali Çelik, daha sonra köy sakinleri tarafından iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Özellikle ulusal ve uluslararası dağ ve kamp sporuyla ilgilenenlerin uğrak yeri olan Demirkazık Dağının eteklerinde bulunan Demirkazık, Pınarbaşı ve Çukurbağ Köylerinin turizm potansiyelini ortaya çıkartacak çalışmaların öncelikli olduğunu ifade eden Vali Çelik, yaptığı toplantılarda Emli Vadisi ve yine burada bulunan Kamp Eğitim Merkezinin doğa severlere hizmet vermesi açısından daha aktif bir hale getirilmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi.

Elektrik, su, tarım, sağlık ve eğitim gibi konuların görüşüldüğü toplantılarda, Vali Cahit Çelik, vatandaşların ilettikleri sorun, talep ve görüşleri tek tek dinleyerek; sorunların ivedilikle çözülmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gafil avlanan yılan, fare kapanına takıldıÖnceki Haber

Gafil avlanan yılan, fare kapanına takıl...

KTÜde futbol maçında doktorlar ile mimarlar arasında kavga çıktıSonraki Haber

KTÜde futbol maçında doktorlar ile mimar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar