160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Niğdede aşçılık bölümü öğrencileri önlük giydi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Niğdede aşçılık bölümü öğrencileri önlük giydi
Abone ol
Niğde ömer Halisdemir üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri Düzenlenen Törenle önlük Giydi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri düzenlenen törenle önlük giydi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taciroğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan İbiş ve öğrenciler katıldı.

70 Aşçılık Bölümü öğrencisinin önlük giydiği törende konuşma yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan İbiş 218 öğrencisi olan aşçılık programında nitelikli eleman yetiştirdiklerine değindi.

Serkan İbiş yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Meslek Yüksek Okulumuzun 13 programından birisi olan Aşçılık Programı aşçılık mesleğine nitelikli insanlar kazandırmaktadır. Öğretim elemanlarımız sektörün beklentilerini de göz önünde bulundurarak çağdaş gastronomi ile Türk mutfağı geleneğini sentezlemekte ve geleceğin aşçılarını yetiştirmektedirler."

Yapılan konuşmaların ardından geleceğin 70 aşçısı önlüklerini giydi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kendini polis olarak tanıttı 600 bin lirayı böyle dolandırdıÖnceki Haber

Kendini polis olarak tanıttı 600 bin lir...

Tarsusta trafik kazası: 1 yaralıSonraki Haber

Tarsusta trafik kazası: 1 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar