160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Nazilliden yola çıkan ilk yardım tırı Kahramanmaraşa ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilliden yola çıkan ilk yardım tırı Kahramanmaraşa ulaştı
Abone ol
AYDIN (İHA) - NAZİLLİ BELEDİYESİ VE NAZİLLİ KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM İÇİN DÜZENLENEN KAMPANYA ÇERÇEVESİNDE DÜN KAHRAMANMARAŞ’A YOLA ÇIKAN YARDIM TIRI BÖLGEYE ULAŞTI.

Nazilli Belediyesi ve Nazilli Kaymakamlığı tarafından deprem bölgesine yardım için düzenlenen kampanya çerçevesinde dün Kahramanmaraş’a yola çıkan yardım tırı bölgeye ulaştı.



Kahramanmaraş Depremi ardından Aydın’ın Nazilli ilçesinde gerçekleştirilen yardım kampanyasında vatandaşlar seferber oldu. Depremzede vatandaşlar için toplanan atkıdan bereye, sobadan monta kadar çok sayıdaki temel ihtiyaç malzemesi tırlara yüklenerek, dualar eşliğinde yola çıktı. Dün akşam saatlerinde yol çıkan Nazilli yardım tırı bugün Kahramanmaraş bölgesine ulaştı. Depremzede bir vatandaşın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise kısa sürede binlerce kişiye ulaştı. ‘Nazilli Sizinle’ yazılı fotoğrafla bir benzinlikten paylaşım yapan depremzede vatandaş, teşekkür notuyla paylaşım yaptı. Dün yola çıkan tırların hava muhalefetine bağlı olarak bugün akşam saatlerine kadar deprem bölgelerine ulaşmasının beklendiğini kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazilli’den yola çıkan araçlarımız deprem bölgesinde yaraları sardıkça biz burada daha güçlü daha kuvvetli çalışacağız. İnşallah devletimizle, milletimizle el ele ulaşmadığımız tek bir can kalmayacak” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Suriyeli 3 kardeş enkaz altından askerler tarafından sağ çıkarıldıÖnceki Haber

Suriyeli 3 kardeş enkaz altından askerle...

Marmariste ikinci tırda hazırlandıSonraki Haber

Marmariste ikinci tırda hazırlandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar