160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Nazilli Belediyesi vatandaşların mağduriyetini giderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Belediyesi vatandaşların mağduriyetini giderdi
Abone ol
NAZİLLİ BELEDİYESİ EKİPLERİ, GEÇTİĞİMİZ YIL YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI TARAFINDAN OCAKLI MAHALLESİ MERSİNKIRI MEVKİİNDE YAPIMINA BAŞLANAN ANCAK YARIM KALAN YOLDA ÇALIŞMALARA BAŞLADI.

Nazilli Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz yıl Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Ocaklı Mahallesi Mersinkırı mevkiinde yapımına başlanan ancak yarım kalan yolda çalışmalara başladı.



Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ocaklı Mahallesi Mersinkırı mevkiinde parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıl Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı(YİKOB) tarafından yapımına başlanan ve yarım kalan yol nedeniyle ev ve bahçelerini su basan vatandaşların mağduriyetini gidermek için çalışmalara başlayan ekipler, yaklaşık 250 metrekare alana parke döşemesi gerçekleştirildi.



Çalışmalarından dolayı Nazilli Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Ocaklı Mahalle Muhtarı Ahmet Yalçın, “İlçemiz genelinde yaşanan sel felaketlerinde su baskınları yaşadık. Mahalle sakinlerimizin bu sokağın yapılması ile ilgili ciddi şikayetleri vardı. Pek çok kişi yarım bırakılan yol nedeniyle mağdur oldu. Talebimizi Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a ilettik. Sağ olsun ekipleri gönderdi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda öğrencilere trafik eğitimiÖnceki Haber

Elazığda öğrencilere trafik eğitimi

Vanda ‘torbacı operasyonuSonraki Haber

Vanda ‘torbacı operasyonu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar