160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

MYP Lideri Yılmaz: Ukrayna için daha fazlası yapılmalı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MYP Lideri Yılmaz: Ukrayna için daha fazlası yapılmalı”
Abone ol
MUHAFAZAKAR YÜKSELİŞ PARTİSİ (MYP) LİDERİ AHMET REYİZ YILMAZ, “UKRAYNA İÇİN DAHA FAZLASI YAPILMALIDIR. ÜLKELER, UKRAYNA’YA DAHA FAZLA DESTEK OLMALI, AYNI ANDA RUSYA’YI DA İKNA EDECEK YÖNTEMLER GELİŞTİRMELİDİR. BU SAVAŞ DAHA FAZLA SÜRMEMELİDİR” DEDİ.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Ukrayna için daha fazlası yapılmalıdır. Ülkeler, Ukrayna’ya daha fazla destek olmalı, aynı anda Rusya’yı da ikna edecek yöntemler geliştirmelidir. Bu savaş daha fazla sürmemelidir” dedi.


MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaşı değerlendiren, savaşın bir an önce bitmesi gerektiğini belirten Yılmaz, “Ukrayna için daha fazlası yapılmalıdır. Ülkeler, Ukrayna’ya daha fazla destek olmalı, aynı anda Rusya’yı da ikna edecek yöntemler geliştirmelidirler. Bu savaş daha fazla sürmemelidir. Rusya’nın Suriye’de kendi üstlerini güçlendirmesine izin verilmemeli. Savaş uçağına ve hava savunma sistemine ihtiyacımız var. İHA, SİHA gibi şeyler yapıyoruz. Savaş uçak filomuzun en az bugünkünün iki katına çıkartılması gerekmekte” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İkra Koleji öğrencileri Adıyaman Üniversitesini ziyaret ettiÖnceki Haber

İkra Koleji öğrencileri Adıyaman Ünivers...

Tokatta silahlı kavgada 1 genç hayatını kaybettiSonraki Haber

Tokatta silahlı kavgada 1 genç hayatını...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar