160x600
10 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mut Devlet Hastanesi sınıf atladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mut Devlet Hastanesi sınıf atladı
Abone ol
Mut Belediyesi Başkanı Volkan şeker, Mut Devlet Hastanesi'nin Eksik Olan Bölümlerinin Gelebilmesi Için Gerekli Olan Rol Yükselmesi Artık Gerçekleşti. C Rolünden B Rolüne Yükseldi Dedi.

Mersin’de Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Mut Devlet Hastanesi’nin eksik olan bölümlerinin gelebilmesi için gerekli olan rol yükselmesinin gerçekleştiğini hastanenin C rolünden B rolüne yükseldiğini söyledi.

Başkan Şeker, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Mut Devlet Hastanesi, insanımıza daha güzel hizmet sunabilmesi için Sağlık Bakanlığımız tarafından C Grubundan B Grubuna yükseltilmiştir. Sınıf değişikliği ile hastanemiz hem tıbbi cihaz anlamında hem de uzman doktor kapasitesi anlamında zenginleşecek ve hizmet kalitesi artacaktır” dedi.

Mut Devlet Hastane Başhekimi Uzman Doktor Hüseyin Özer ise Mut Devlet Hastanesinin C olan sınıfının yükseltildiğinin ve 75 yataklı B sınıfı hastane olarak tescilinin yapıldığının müjdesini vererek, "Verilen uğraşlar sonucunda Sağlık Bakanlığımızın ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün destekleri ile Mut Devlet Hastanesi, C rolünden B rolüne yükseltilmiştir. Bu demek oluyor ki bugünden itibaren hastanemizin kadroları arttırılabilecek tıbbi cihaz ve envanterimiz güncellenecek, hizmet kalitesi artırılacak, yıllardır gösterilen çabalar sonucunda MR cihazı hastane bünyesine alınabilecektir. Hastanemize bugün, kardiyoloji ve anesteziyoloji uzman hekimlerimizin ataması yapılmıştır. İlgili takvime göre yakın zamanda görevlerine başlayacaklardır. Bugünler için çaba gösteren hastanemizin önceki dönem yöneticilerine tüm personeline ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Mut halkımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mardinde uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandıÖnceki Haber

Mardinde uyuşturucu operasyonu: 1 kişi t...

Yoğurt kabıyla bateri çalan çocuğa yoğun ilgiSonraki Haber

Yoğurt kabıyla bateri çalan çocuğa yoğun...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar