160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muşta yoğun sis kazaya neden oldu: 6 kişi yaralandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muşta yoğun sis kazaya neden oldu: 6 kişi yaralandı
Abone ol
Muş’ta Etkili Olan Yoğun Sis Nedeniyle Hafif Ticari Araç Ile Otomobilin çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında 6 Kişi Yaralandı.

Muş’ta etkili olan yoğun sis nedeniyle hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Rustemgedik Beldesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü Bulanık-Muş karayolunda 34 GD 9003 plakalı hafif ticari araç ile 49 ABF 78 plakalı otomobil çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla çevredeki hastanelere sevk edildi. Araç, çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seydikemerde 3 yaşındaki çocuk çakmakla oynarken evi yaktıÖnceki Haber

Seydikemerde 3 yaşındaki çocuk çakmakla...

Rusya, Ukraynada apartmanı vurdu: 1 ölü, 14 yaralıSonraki Haber

Rusya, Ukraynada apartmanı vurdu: 1 ölü,...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar