160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Müdür Eser Şenkul: Koruyucu Sağlık Hizmetlerini daha geliştireceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müdür Eser Şenkul: Koruyucu Sağlık Hizmetlerini daha geliştireceğiz
Abone ol
MÜDÜR ESER ŞENKUL: "KORUYUCU SAĞLIK HİZMETLERİ’Nİ DAHA GELİŞTİRECEĞİZ"

Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Okmeydanı ve Bölcek mahallerine hizmet veren Aile Sağlığı Merkezleri’nde yürütülen hizmetleri yerinde değerlendirip ihtiyaç ve talepleri aldı.


Aile Sağlığı Merkezlerinde, aile hekimi ve aile sağlığı çalışanları tarafından, kişileri kapsayan koruyucu, tanı ve tedaviye yönelik sağlık hizmetlerini değerlendiren İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, hizmet sunum alanları ve yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldı.


İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, aile hekimlerine, bölgelerinde bulunan vatandaşların hastalık gruplarına yönelik izlem ve taramalar gibi her türlü sağlık sorununda rehberlik ederek temasta bulunmalarının Koruyucu Sağlık Hizmetleri’nin geliştirilmesinde önemini hatırlatarak, aile hekimleri ile aile sağlığı çalışmalarına teşekkürlerini iletti ve kolaylıklar diledi.


Sağlık tesislerinin fiziki şartlarını da inceleyen Müdür Şenkul’a ziyaretinde, Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Ertan Akça eşlik etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gedizde 2022 yılında 233 cenaze nakli gerçekleştiÖnceki Haber

Gedizde 2022 yılında 233 cenaze nakli ge...

Profesörden yeni varyant açıklaması: Kraken varyantı geliyorSonraki Haber

Profesörden yeni varyant açıklaması: Kra...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar