160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Motosikletin plakasını maske ile kapatıp silahlı saldırıya giden şüpheli polis tarafından yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Motosikletin plakasını maske ile kapatıp silahlı saldırıya giden şüpheli polis tarafından yakalandı
Abone ol
ADANA’DA PLAKASI MASKE İLE KAPATILMIŞ MOTOSİKLET ÜZERİNDE BULUNAN 2 KİŞİ BİR YERE SİLAHLI SALDIRIYA GİTTİĞİ SIRADA DEVRİYE GEZEN POLİSLER TARAFINDAN FARK EDİLDİ. POLİSTEN HIZLA KAÇAN MOTOSİKLETLİ ŞÜPHELİLER, BİR SÜRE SONRA MOTOSİKLETİ BIRAKARAK YAYA OLARAK KAÇTI. KAÇAN ŞÜPHELİLERDEN BİRİSİ SAKLANDIĞI HURDA DEPOSUNDA YAKALANIRKEN BİR ADET RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ.

Adana’da plakası maske ile kapatılmış motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi bir yere silahlı saldırıya gittiği sırada devriye gezen polisler tarafından fark edildi. Polisten hızla kaçan motosikletli şüpheliler, bir süre sonra motosikleti bırakarak yaya olarak kaçtı. Kaçan şüphelilerden birisi saklandığı hurda deposunda yakalanırken bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.


Alınan bilgiye göre, Yüreğir ilçesi Kozan Caddesi üzerinde devriye gezen polis ekipleri, plakası maske ile kapatılmış motosiklete ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler hızla kaçmaya başladı. Kaçtıkları sırada polisler şüphelilerin birinin belinde tabanca olduğunu fark etti. Yaklaşık 3 kilometre kaçan şüpheliler Yüreğir ilçesi ara sokaklarda motosikleti bırakarak yaya olarak kaçmaya devam etti.


“Mahalleli elinde sopayla polisten kaçan şüphelileri aradı”


Polis ekipleri şüphelilerin izini kaybettirdiği sokağı abluka altına alarak arama çalışmalarına başladı. Bu sırada mahalle sakinleri ellerinde sopalarla aşağı inerek söz konusu şüphelileri yakalamak için etrafa bakındı.


Yüreğir Devriye Ekiplerine bağlı polisler, kaçan şüphelilerden birini hurdacı deposunda sıkıştırdı. İsmi öğrenilemeyen şüpheli hurdacı deposundan da kaçmak isterken polis havaya uyarı ateşi açtı. Bunun üzerine ismi öğrenilemeyen şüpheli kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi. Şüphelilere ait bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.


Gözaltına alınan şüpheli, gazetecilerin polisten neden kaçtınız ve bir yere mi ateş edeceksiniz sorusuna, ”Sana ne, işine bak ve sana sıkacaktım” cevabını vermesi dikkat çekti.


Polis diğer kaçan şüphelinin yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Kirişçi ve Soylu yangın değerlendirmesi yaptıÖnceki Haber

Bakan Kirişçi ve Soylu yangın değerlendi...

Bakanlar yangın sahasını helikopterden incelediSonraki Haber

Bakanlar yangın sahasını helikopterden i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar