160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Minik parmaklar artık delinmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik parmaklar artık delinmiyor
Abone ol
Günde 8-10 Kez Parmak Delinerek Kan şekeri ölçümü Yapılması Gereken Muğla'daki Tip1 Diyabetli çocukların Artık Parmakları Delinmiyor

Günde 8-10 kez parmak delinerek kan şekeri ölçümü yapılması gereken Muğla’daki Tip1 Diyabetli çocukların artık parmakları delinmiyor. Muğla Şekerleri projesi çerçevesinde parmak delinmesine gerek kalmadan ölçüm yapan sensör dağıtımı sürüyor.

Muğla Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla Tip1 Diyabetliler Derneği tarafından Muğla Şekerleri Projesi çerçevesinde, Muğla’da yaşayan 120 tip1 diyabetli çocuk için üç aylık sensör alımı gerçekleştirildi.

Muğla Tip1 Diyabetliler Derneği Başkanı Neşe Şahin, “Sensörler, şanlı Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında diyabetli çocuklarımız için çok güzel bir armağan oldu. Muğla Valimiz Sayın İdris Akbıyık, çocuklarımız için hassasiyet göstererek çocuklarımıza en güzel armağanı verdi. Diyabetli çocuklarımız, ailelerimiz ve derneğimiz adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca projemizin gerçekleşmesine katkıda bulunan Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Osman Toprakçı ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre Çay’a derneğimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan adayı Hakan Peker, Ünala hedeflerini ve projelerini anlattıÖnceki Haber

Başkan adayı Hakan Peker, Ünala hedefler...

Anız yangını ormana sıçradıSonraki Haber

Anız yangını ormana sıçradı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar