160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Minik jandarmalar iş başında: İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik jandarmalar iş başında: İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu
Abone ol
23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayramı çerçevesinde Sakarya Il Jandarma Komutanlığı Tarafından Yapılan Etkinlikte Ilkokul öğrencileri, Jandarma üniformaları Giyerek şehirde, Asayiş, çevre Ve Trafik Denetimi Gerçekleştirdi. Renkli Görüntülere Sahne Olan Görüntüler, Adeta Izleyenlerin Tüylerini Diken Diken Yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan etkinlikte ilkokul öğrencileri, jandarma üniformaları giyerek şehirde, asayiş, çevre ve trafik denetimi gerçekleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan görüntüler, adeta izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

Sakarya’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencileri jandarma üniformaları giyerek temsili görev yaptı. ’Arkadaşlar bugün hepimiz jandarma oluyoruz’ bölümüyle başlayan videoda minikler, Sapanca Gölü’nde devriye attı, yol kontrolü gerçekleştirerek sürücü belgesi denetledi. 112 Acil Çağrı Merkezi’nde gelen çağrıyı cevaplayan minikler, olay yeri inceleme çalışması yaparak Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma (HAYDİ) aracıyla kontrol gerçekleştirildi. Adeta izleyenlerin tüylerini diken diken yapan videonun devamında askeri elbise giyen minik, jandarmanın asayiş komando bölüğünde içtima gerçekleştirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arnavutköyde vatandaşlar parka çadır kurduÖnceki Haber

Arnavutköyde vatandaşlar parka çadır ku...

Başkan Alemdar: Şehrimizde bize ulaşan bir aksilik yokSonraki Haber

Başkan Alemdar: Şehrimizde bize ulaşan b...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar