160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Milli takımın heyecanına büyükşehir de ortak oluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli takımın heyecanına büyükşehir de ortak oluyor
Abone ol
Milli Takımın Heyecanına Büyükşehir De Ortak Oluyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Çekya ile oynayacağı kritik maç için Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi, Masal Parkı ve Kuzeyşehir’de dev ekranlar kuracak.

Almanya’da düzenlenen şampiyonada F Grubu’nda yer alan Türkiye, 26 Haziran Çarşamba Günü saat 22.00’de grubundaki son maçında Çekya ile karşılaşacak. Bir üst tura çıkmak için kritik maçta Gazi şehirliler A Milli Takımı yine alanlarda tek yürek destekleyecek. Büyükşehir Belediyesi’nin Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi, Masal Parkı ve Kuzeyşehir Spor Salonu yanında kurulacak dev ekranlarla vatandaşlar maçı canlı olarak açık havada takip edebilecek.

Galibiyet parolasıyla Hamburg Volksparkstadion’da Çekya karşısında sahaya çıkacak A Milli Takımı’na Gaziantepliler hep beraber omuz omuza dev ekranlar karşısında bir kez daha destek verecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İSO 500de Altunkayanın rekor yükselişiÖnceki Haber

İSO 500de Altunkayanın rekor yükselişi

MÜSİADtan Vali Suya uğurlama töreniSonraki Haber

MÜSİADtan Vali Suya uğurlama töreni

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar