29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Milletvekili Fırat: “AK Parti olarak istihdama, üretime önem verdik”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Fırat: “AK Parti olarak istihdama, üretime önem verdik”
Abone ol
ADIYAMAN'IN SİNCİK İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN TEKSTİL İŞLETMELERİNİ ZİYARET EDEN AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ İBRAHİM HALİL FIRAT, PARTİ OLARAK İSTİHDAMA ÜRETİMİ VE KALKINMAYA ÖNEM VERDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren tekstil işletmelerini ziyaret eden AK Parti Adıyaman milletvekili İbrahim Halil Fırat, parti olarak istihdama üretimi ve kalkınmaya önem verdiklerini söyledi.


Sincik ilçesinde faaliyet gösteren tekstil işletmelerini ziyaret eden milletvekili İbrahim Halil Fırat’a, AK Parti ilçe başkanı Fikret Öksüz, il genel meclis üyeleri Abuzer Yaşar ve Mehmet Karaca eşlik etti.


Sincik ilçesindeki tüm tekstil işletmelerini tek tek gezerek işletme sahiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Fırat, tekstil işletmeleri çalışanları ile sohbet edip Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını iletti.


AK Parti öncesinde Adıyaman’da sanayileşmenin çok düşük seviyelerde olduğunu belirten Milletvekili Fırat, "Sincik ilçesinde bu tür işletmeler yoktu. Burada gençlerimiz aile bütçesine katkıda bulunmak için büyük şehirlere gitmek zorunda kalıyorlardı. Büyükşehire gidemeyenler ise yaz mevsimlerinde tarım işçisi olarak Çukurova’ya pamuk toplamaya, Karadeniz’e fındık toplamaya, Niğde-Nevşehir’e patates toplamaya, Malatya’ya kayısı toplamaya gidiyorlardı. Bugün Sincik ilçemizde tekstil işletmelerini gezerken şunu gördük, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti hükümetleri tarafından getirilen teşvik paketleri ile Sincik gibi küçük bir ilçede bile yaklaşık 1500 kişi istihdam ediliyor. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden beri ülkemizde istihdama, üretime ve kalkınmaya önem verdik. Bundan sonra da işletmelerimizi destekleyeceğimizi, çalışanlarımızı da hayat pahalılığına karşı hiçbir zaman ezdirmeyeceğimizi belirtmek isterim. İstihdama katkılarından dolayı Sincik’teki tekstil işletme sahiplerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.


Milletvekili Fırat ve beraberindekiler daha sonra Alancık, Eski köye ve Yarpuzlu köylerini ziyaret ederek köy muhtarları ve kanaat önderleri ile köylerin sorun ve sıkıntıları ve yapılan kamu yatırımları ile ilgili istişarede bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Telefon tamiri için gelen müşterilerine kitap okutuyorÖnceki Haber

Telefon tamiri için gelen müşterilerine...

Bin 500 nüfuslu köy belediye sınırlarına bağlanmak için sandık başına gidecekSonraki Haber

Bin 500 nüfuslu köy belediye sınırlarına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar