160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Milas Gençlikspor lige hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milas Gençlikspor lige hazırlanıyor
Abone ol
MİLAS GENÇLİK SPOR BAŞKAN YARDIMCISI ŞAFAK KAYA, YENİ SEZON ÖNCESİ KULÜP OLARAK YAPTIKLARI ÇALIŞMALARLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU. KAYA, “GEÇTİĞİMİZ SEZON OLDUĞU GİBİ YİNE SPORSEVERLERE SEYİR ZEVKİ YÜKSEK VE MİLAS’TA YAŞAYAN SPORCU KARDEŞLERİMİZDEN BİR TAKIM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ” DEDİ.

Milas Gençlik Spor Başkan Yardımcısı Şafak Kaya, yeni sezon öncesi kulüp olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaya, “Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine sporseverlere seyir zevki yüksek ve Milas’ta yaşayan sporcu kardeşlerimizden bir takım oluşturmak istiyoruz” dedi.



Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nin başlamasına sayılı günler kaldı. Ligde mücadele edecek olan takımlar hazırlıklarını sürdürüyor. Süper Amatör Lig’de Milas’ı temsil edecek olan Milas Gençlikspor Kulübü adına Başkan Yardımcısı Şafak Kaya önemli açıklamalarda bulundu.



2022 - 2023 futbol sezonu için antrenör olarak Mustafa İçöz ile anlaştıklarını belirten Kaya, “Yardımcı antrenör ve kaleci antrenörü olarak İsmail Alptekin, kondisyoner olarak Sercan Günay hocalarımız ile anlaşmış bulunmaktayız. Sezonunun tüm sporseverlere hayırlı olmasını dilerim” dedi.



Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine sporseverlere seyir zevki yüksek ve Milas’ta yaşayan sporculardan bir takım oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Kaya, “ Önceliğimiz kadromuzu koruyup, eksik olan bölgelerimizi güçlendirmektir. Bunun yanı sıra takımımızda olan ve gelmek isteyen genç arkadaşlarımızın gelişimi için bir takım özel çalışmalarımız olacak. Genç sporcu kardeşlerimize kapımız her zaman açıktır. Yakın tarihte yaş guruplarına göre seçmeler düzenliyor olacağız. Kamuoyu biliyor ki Milas Gençlikspor bir akademi olma yolunda hızla ilerlemekte. Tüm yaş guruplarında lige katılan tek takım olmanın ve ligi bitirmenin gururunu yaşamaktayız. Yakın zaman da yönetim kurulumuzu daha da güçlendirmek için genel kurul yapıp 17 olan sayımızı üst seviyelere çıkarıp yürütme kurulu oluşturarak hedeflerimize ulaşmayı planlamaktayız” dedi.



“Başkanımız Ersin Köksal’ın vizyon ve bilgisi, yönetim kurulumuzun heyecanı, bilgi ve becerisiyle birleşince çocuklarımıza, genç kardeşlerimize destek olmanın mutluluğunu her yerde yaşamaktayız” diyerek açıklamasını sürdüren Kaya, “Kulübümüz sadece bir spor kulübü değildir. Sosyal sorumluluk projeleri de yapmaktadır. Toplumun her kesimine dokunmayı öncelik haline getirmeyi bunun için okullarımız ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak gerçekleştireceğiz. Bu projelerimizi de yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Popülist yaklaşımlar yerine gerçekçi uygulanabilir yaklaşımlar, gerçekçi projeler önceliğimiz olacaktır. Genç sporcu kardeşlerimizin kulübümüzü öncelikle tercih etme sebebi budur. Her zaman dediğimiz gibi bu ülkenin çocuk ve gençlerine güveniyoruz. Gelecek gençliğin” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HEKTAŞ, Özbekistanda üretim tesisi kurmaya hazırlanıyorÖnceki Haber

HEKTAŞ, Özbekistanda üretim tesisi kurma...

Barışmak için çağırdığı genci öldüren katil zanlısı yakalandıSonraki Haber

Barışmak için çağırdığı genci öldüren ka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar