22 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.1845
EURO35.0015
ALTIN2506.6

"Mesut" bir Kadıköy için Mesut Kösedağı adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Mesut" bir Kadıköy için Mesut Kösedağı adaylığını açıkladı
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü ve aynı zamanda Kadıköy Meclis Üyesi olan Mesut Kösedağı, Kadıköy Belediye Başkanlığı'na aday olacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü ve aynı zamanda Kadıköy Meclis Üyesi olan Mesut Kösedağı, Kadıköy Belediye Başkanlığı'na aday olacağını duyurdu.

Kösedağı, Kadıköy ve Kadıköy sakinlerinin yaşam tarzını, demokratik değerlerini ve önceliklerini savunma amacıyla bu yolu seçtiğini belirtti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik adaylık başvuruları artarken, Kadıköy'de de halkın favori isimleri başkanlık yarışı için hazırlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP Grup Sözcüsü ve Kadıköy Meclis Üyesi Mesut Kösedağı, Kadıköy Belediye Başkanı olmak için adaylığını açıkladı.

Kösedağı, Kadıköylülerin önceliklerini savunma amacıyla seçimlere katılıyor

Kösedağı, İBB Meclis Üyesi olarak hem muhalif hem de iktidar tecrübesi yaşamış biri.

40 yaşında, 23 yıllık siyasi deneyime ve 10 yıllık yerel deneyime sahip tecrübeli bir genç olarak, Kadıköy ve Kadıköy halkının yaşam tarzını, demokrasiyi ve Kadıköylülerin önceliklerini savunma amacıyla seçimlere katılıyor.

Kösedağı, "Kadıköy mutlu olacak" diyor

Kösedağı, adaylık başvurusunu açıkladığı toplantıda, "Saygıdeğer Kadıköylüler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda, kadınlardan erkeklere, gençlerden yaşlılara, dezavantajlı kişilere kadar herkesin huzur içinde yaşadığı, tüm canlıların yaşam hakkına saygı gösteren bir Kadıköy için, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı olacağımı duyuruyorum. Söz veriyorum, #KadıköyMutluOlacak" dedi.

Kadıköy ve Kadıköy halkının yaşam tarzını, demokratik değerlerini ve önceliklerini savunma kararıyla Mesut Kösedağı, Kadıköy'ü mutlu bir yer yapmayı hedefliyor.

Kimdir Mesut Kösedağı?

1984 yılında İstanbul'da doğan Mesut Kösedağı, aslen Sivaslıdır. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Kösedağı, Kamu Yönetimi bölümü mezunu olup, Marmara Üniversitesi'nde Küresel Şehirler ve İstanbul Araştırmaları bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

Eğitimini tamamladıktan sonra uluslararası firmalarda yöneticilik yapan Kösedağı, 2013'te gıda sektöründe faaliyet gösteren bir firmada ortaklık yapmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Kösedağı, aynı zamanda bir kedi sahibidir.

2000 yılında CHP Kadıköy Gençlik Kolu'nda siyasete başlayan Kösedağı, Kadıköy Gençlik Kolu Yöneticiliği, Kadıköy Gençlik Kolu Başkanlığı, İstanbul İl Gençlik Kolları Yöneticiliği ve CHP Kadıköy Ana Kademe Yöneticiliği gibi görevlerde bulunmuştur.

Kurultay Delegeliği, İl Delegeliği, Kadıköy İlçe Delegeliği ve Gençlik Kolları Kurultay Delegeliği görevlerine de devam eden Kösedağı, 2014 ön seçimlerinde Kadıköy Meclis Üyeliği ve İBB Meclis Üyeliği görevlerine seçilmiştir. Bu dönemde grup yönetiminde yer alarak muhalefet deneyimi kazanmıştır.

2019 yerel seçimlerinde, İstanbul'u yirmi beş yıl sonra tekrar kazanan ekibin bir üyesi olan Kösedağı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sekreterliği ve son olarak CHP Grup Sözcülüğü görevlerini yürütmüştür.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şırnakta pilottan askeri helikopterle şovÖnceki Haber

Şırnakta pilottan askeri helikopterle şo...

Yunanistan Kızıldenize fırkateyn gönderecekSonraki Haber

Yunanistan Kızıldenize fırkateyn göndere...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar