160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mersinde FETÖnün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersinde FETÖnün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı
Abone ol
Mersin’de Fetullahçı Terör örgütü'nün (fetö) Mahrem Yapılanmasında Faaliyet Yürüttüğü Tespit Edilen 28 şüphelinin Yakalanmasına Yönelik Operasyon Başlatıldı.

Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü tespit edilen 28 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ’nün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda bazı şahısların asker ve emniyetin mahrem imamları olduğu, bazılarının ise bylock kullandığı belirlendi. Bunun üzerine operasyon için bu sabah düğmeye basan ekipler, özel harekat ve dron desteğiyle belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirdi. Kapılar koçbaşlarıyla kırılarak açılırken, operasyon bölgelerinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Ekiplerin, adreslerdeki aramaları devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersin’de 28 FETÖ şüphelisinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı Önceki Haber

Mersin’de 28 FETÖ şüphelisinin yakalanma...

Yangında dumandan etkilenen yaşlı adam hastaneye kaldırıldı Sonraki Haber

Yangında dumandan etkilenen yaşlı adam h...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar