160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mersinde belediye başkanları oylarını kullandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersinde belediye başkanları oylarını kullandı
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Eşi Meral Seçer Ve Oğlu Efe Seçer Ile Birlikte Oyunu, Yenişehir Ilçesindeki şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi 1045 Numaralı Sandıkta Kullandı.

Mersin’de belediye başkanları cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri çerçevesinde oylarını kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ve oğlu Efe Seçer ile birlikte oyunu, Yenişehir ilçesindeki Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1045 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullanmak için okula gelen vatandaşlarla selamlaşıp, sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Seçer, oyunu eşi Meral Seçer ile birlikte, “Ülkemiz için hayırlı olsun” diyerek sandığa attı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise Özel Toros Kolejinde 1014 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Özyiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Oyumuzu kullandık. Güzel bir ülkeye, demokratik bir geleceğe vesile olsun. Tüm hemşehrilerimizi oy kullanmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zafer Partisi Lideri Özdağ, oyunu kullandı Önceki Haber

Zafer Partisi Lideri Özdağ, oyunu kullan...

Başkan Ergün ailesiyle birlikte oyunu kullandı Sonraki Haber

Başkan Ergün ailesiyle birlikte oyunu ku...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar