160x600
26 Haziran, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mersinde bal ormanı çevresi çöplerden temizlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersinde bal ormanı çevresi çöplerden temizlendi
Abone ol
MERSİN’İN ERDEMLİ İLÇESİNDE GEÇEN YIL KURULAN BAL ORMANININ ÇEVRESİNDEKİ ÇÖPLER TEK TEK TOPLANDI.

Mersin’in Erdemli ilçesinde geçtiğimiz yıl kurulan bal ormanının çevresindeki çöpler tek tek toplandı.


Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla ‘Orman Haftası’ kapsamında ‘Karahıdırlı Biz Arıyız Bal Ormanı’nda çevre temizliği çalışması yapıldı. Daha önce arındırılarak bal ormanı haline getirilen bölgede, İşletme Müdürü Murat Körlü ile birlikte ormancılar ve diğer katılımcılar tek tek çöpleri topladı. Torbalarca çöp çıkan bölgede çalışmaların devam edeceği belirtilirken, vatandaşların da duyarlı olması istendi.


Doğa ve çevre temizliği çalışması yaptıklarını anımsatan Orman İşletme Müdürü Murat Körlü,” Bilinçsiz kullanımdan kaynaklı atıklar çevreyi kirletmişti. Bizde burada temizlik çalışması yaparak doğayı eski haline çevirmeye çalışıyoruz” dedi.


Geçtiğimiz yıl bal ormanını kurduklarını anımsatan Körlü,” Burada 11 adet parselimiz var. Arıcılarımız özellikle kış döneminde arılarını buraya koyarak faydalanıyor. Bizde burada çeşitli bitkileri dikerek arıcılarımıza fayda sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Zonguldak dünyanın önemli gözbebeklerinden birisi olacakÖnceki Haber

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Zongulda...

Kahramanmaraş’ta nehre düşen araçtaki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandıSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta nehre düşen araçtaki 1...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar