160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Esnafla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Esnafla Buluştu
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi'nde çarşı esnafı ile bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi'nde çarşı esnafı ile bir araya geldi.

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili herhangi bir endişesi olmadığını dile getiren Seçer, "Mersin halkının desteğiyle 1 Nisan'dan sonra da görevimize devam edecek, Mersin'e değer katmak için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Seçer, esnaf ile birlikte kahvaltı yaptıktan sonra sohbet etti. Esnafın işlerinin durgunluğundan ve müşteri azlığından şikayet ettiğini belirten Seçer, bu sorunun çözümü için yeni bir durak açtıklarını söyledi.

Seçer, "Bu durağın açılmasının nedeni sizlerin talebi. 'Biz iş yapamıyoruz, müşteri gelmiyor en azından bu durakla birlikte buraya minibüsler, otobüsler girerse esnafta hareketlenir, faydası olur' dediniz.

Biz de bu önerinizi dikkate aldık. Şimdi minibüs ve otobüsler buradan geçiyor. Yolcu indirip, bindiriyor. Buranın da hareketlenmesine katkı sağlıyor" dedi.

Seçer, kent merkezini yeniden canlandırmak için 49 dönümlük bir alanda çalışma yürüttüklerini kaydetti.

Kırmızı Lacivert İşhanı'nın boşaltıldığını, Zafer Çarşısı'nın da boşaltılmasını beklediklerini belirten Seçer, Özel İdare İşhanı'nın tamamını yıkıp orayı kent meydanına çevireceklerini söyledi.

Kasaplar Çarşısı'nı da kamulaştırdıklarını ve restorasyonuna başlayacaklarını ifade eden Seçer, çarşının hediyelik eşya, kafe, restoran gibi farklı fonksiyonlar yüklenen turistik bir mekan haline geleceğini kaydetti.

Seçer, Taş Bina'nın restorasyon çalışmalarına da başlandığını ve 1 Nisan'dan sonra Başkanlık makamının yeni yerine taşınacağını söyledi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Mersin halkının desteğiyle ikinci dönemde göreve devam edeceklerini vurgulayan Seçer, "İkinci 5 yılda Mersin'e katacağımız değerler için yine çalışacağız.

Yine gecemizi gündüzümüze katacağız. 5 yılda imkânlarımızı en iyi şekilde nasıl kullandıysak, yine kullanmaya devam edeceğiz. Bizim aşkımız, yurttaşımız.

Ben seçimlere kadar CHP'li Belediye Başkan Adayıyım ama 31 Mart'ta sandıklar açılıp Vahap Seçer'in Başkanlığı ilan edildiği andan itibaren yine parti gözetmeksizin herkesin belediye başkanı olacağız." dedi.

Seçer, esnaf gezisinin ardından Taş Bina önünde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nda çalışan kadın personel tarafından çiçekle karşılandı.

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Seçer, personele içerisinde mor reyhan, ince yapraklı fesleğen, kadife çiçeği gibi farklı bitkilerin olduğu tohum topları paketi hediye etti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın-Denizli Otobanı inşaatındaki grev üçüncü günündeÖnceki Haber

Aydın-Denizli Otobanı inşaatındaki grev...

İEÜye ‘Kadınların Geleceğini Güçlendiren Üniversite ödülüSonraki Haber

İEÜye ‘Kadınların Geleceğini Güçlendiren...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar