160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Memleket Partisinden İncenin istifası sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğana destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memleket Partisinden İncenin istifası sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğana destek
Abone ol
Memleket Partisi Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Erkan Armutçu, Muharrem Ince'nin Cumhurbaşkanı Adaylığından çekilmesinin Ardından 14 Mayıs Pazar Günü Yapılacak Olan Seçimlerde Cumhurbaşkanı Olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı Destekleyeceğini Açıkladı.

Memleket Partisi Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Erkan Armutçu, Genel Başkanları Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesinin ardından 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Konuyla ilgili bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde beraberindeki partililer ile basın açıklaması yapan Armutçu "45 gündür üzerimize oynanan oyunlar, kumpaslar, FETÖ ve PKK bağlantılı sözde demokrat olan Millet İttifakı’ndan kaynaklı olduğunu bütün halkımız öğrenmiştir, biliyordur. Biz Trabzon il teşkilatı 19 ilçe olmak üzere Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldık. Bizi bu duruma düşüren, bizi 45 günden beri karalayan Millet İttifakı’na herhangi bir desteğimiz olmayacaktır. Bu ittifak PKK’nın siyasi uzantıları ile işbirliği halindedir. Biz vekillik oylarınızı partimize istiyoruz, Cumhurbaşkanı oylarınızı ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a istiyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilerin ektiği ‘ata tohumu boy verdiÖnceki Haber

Öğrencilerin ektiği ‘ata tohumu boy verd...

Trafik Haftasında depremzede çocuklar uçurtma şenliğinde eğlendiSonraki Haber

Trafik Haftasında depremzede çocuklar uç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar