18 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Marmaris, hafta sonu müziğe doydu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaris, hafta sonu müziğe doydu
Abone ol
Marmaris, Hafta Sonu Müziğe Doydu

Marmaris Halk Plajı iki gün boyunca müzik ve dansın ritmiyle renklendi. Marmaris’in tanınmış DJ’lerinin sahne aldığı festivalde yerli ve yabancı binlerce kişi unutulmaz yaz akşamları yaşadı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Marmaris DJ Fest, eğlenceyi, müziği ve dansı Halk Plajı’na taşıdı. Marmaris Belediyesi öncülüğünde; Marmaris Ticaret Odası, Marmaris Genç İş İnsanları Derneği ve eğlence sektörünün önde gelen işletmelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen festival, 11-12 Temmuz tarihlerinde binlerce müzikseveri bir araya getirdi.

İki gün boyunca müziğin hiç susmadığı, dansın ise gece boyunca sürdüğü festivalde coşku doruğa ulaştı. Marmaris’in sevilen DJ’leri Tolgah, Zaffer, Hagi Orhan, Jimmy Key, Gökhan ve Müfit Cessar performanslarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Müzik ve dans tutkunlarını aynı sahilde buluşturan Marmaris DJ Fest, ilçe sakinlerine keyifli yaz akşamları sunarken, tatil için Marmaris’i tercih eden yerli ve yabancı misafirlere de festival atmosferini doyasıya yaşattı. Gün batımından gece geç saatlere kadar süren etkinlik, Marmaris’in yaz enerjisini bir kez daha gözler önüne serdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli Aydoğdu Mahallesinde sıcak asfalt yatırımı Önceki Haber

Nazilli Aydoğdu Mahallesinde sıcak asfal...

Alanya Futnette zirveyi bırakmadı Sonraki Haber

Alanya Futnette zirveyi bırakmadı

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar