160x600
18 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mardinde trafik kilitlendi, fermuar sistemi uygulanmayınca ambulans ters yönden ilerledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mardinde trafik kilitlendi, fermuar sistemi uygulanmayınca ambulans ters yönden ilerledi
Abone ol
Mardin’de Sabah Saatlerinde Yaşanan Trafik Sıkışıklığı Sırasında Fermuar Sistemi Uygulanmayınca, Hastaneye Gitmeye çalışan Ambulans Ilerleyemedi Ve Ters Yönden Gitmek Zorunda Kaldı.

Mardin’de sabah saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığı sırasında ’fermuar sistemi’ uygulanmayınca, hastaneye gitmeye çalışan ambulans ters yönden gitmek zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Mazıdağı ilçe merkezinde araç yoğunluğu nedeniyle trafik bir süre tamamen durma noktasına geldi. Bu sırada bir hastayı hastaneye ulaştırmaya çalışan ambulans, sirenlerini çalmasına rağmen sürücülerin ’fermuar sistemini’ uygulamaması nedeniyle trafikte ilerleyemedi. Ambulans sürücüsü, zaman kaybetmemek için ters yöne girerek yoluna devam etti. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bünyanda ulaşımda yeni dönem: Yerim Ayrı Uygulaması hayata geçiyor Önceki Haber

Bünyanda ulaşımda yeni dönem: Yerim Ayrı...

Samsunun ulaşımdaki lokomotif gücü SAMULAŞ 15 yaşında Sonraki Haber

Samsunun ulaşımdaki lokomotif gücü SAMUL...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar