30 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mardian Malldan Mardinin kültür ve sanatına destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mardian Malldan Mardinin kültür ve sanatına destek
Abone ol
Mardin’de çekimleri Devam Eden “kulağımda çan Sesleri” Adlı Uzun Metraj Sinema Filmi, Mardian Mall Avm’nin Kurumsal Desteğiyle Hayata Geçiriliyor.

Mardin’de çekimleri devam eden "Kulağımda Çan Sesleri" adlı uzun metraj sinema filmi, Mardian Mall AVM’nin kurumsal desteğiyle hayata geçiriliyor.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Murat Görgün’ün üstlendiği psikolojik dram ve gizem türündeki film, Mardin’in tarihi sokaklarını, taş mimarisini ve zengin kültürel dokusunu hikâyenin önemli unsurları arasında beyaz perdeye taşıyor. Genç sinemacıların imzasını taşıyan proje, Mardin’in kültürel mirasını sinema aracılığıyla ulusal ve uluslararası izleyiciyle buluşturmayı hedeflerken, Mardian Mall AVM’nin desteği de kentte kültür ve sanat alanındaki çalışmalara katkı sağlamayı amaçlıyor. Çekimleri Mardin’in farklı tarihi mekânlarında sürdürülen filmin, tamamlanmasının ardından çeşitli ulusal ve uluslararası film festivallerinde izleyiciyle buluşması planlanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisada çocuklara serinleten karne hediyesi Önceki Haber

Manisada çocuklara serinleten karne hedi...

İki beldeyi karşı karşıya getiren sınır tartışmasında karar çıktı Sonraki Haber

İki beldeyi karşı karşıya getiren sınır...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar