17 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Malatyadan 11 şehre türkü köprüsü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malatyadan 11 şehre türkü köprüsü
Abone ol
Malatya'dan 11 şehre Türkü Köprüsü

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında anlamlı bir konsere daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenecek olan "Malatya’dan 11 Şehre Seslerin Kardeşliği" temalı konser, müzikseverleri Anadolu’nun ezgileriyle buluşturacak.

Farklı yörelere ait türkülerin seslendirileceği konser programında, kardeşlik, birlik ve kültürel dayanışma mesajları ön plana çıkacak. Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerinin seslendirileceği geceye sanatseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Koro Şefi Ahmet Uçar yönetiminde gerçekleştirilecek konser, 19 Mayıs 2026 Salı günü saat 19.30’da Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu’nda düzenlenecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan davette, tüm vatandaşlar bu özel geceye davet edilerek, türkülerin birleştirici gücüyle unutulmaz bir akşam yaşanacağı ifade edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Sadıkoğlu: Ülkemizin geleceği, girişimci ve üretken gençlerimizin ellerinde şekillenecektir Önceki Haber

Başkan Sadıkoğlu: Ülkemizin geleceği, gi...

Vanda mayısta karla mücadele Sonraki Haber

Vanda mayısta karla mücadele

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar