160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mahbuba, Antalyada göz doldurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahbuba, Antalyada göz doldurdu
Abone ol
Mahbuba Antalya'da Göz Doldurdu

Aktürk Şirketler Grubu’nun güçlü markası Mahbuba, 8-11 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen "Türkiye Hırdavatçılar Birliği" Fuarı’nda büyük ilgi gördü. Zengin ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken Mahbuba standı, katılımcıların uğrak noktası oldu.

Gaziantep’ten dünyaya açılan Mahbuba, Osmanlı, dibek, menengiç, filtre kahve, cappuccino, salep, çay, toz içecek ve birçok ürün grubuyla fuarda dikkat çekti. Fuara katılan çok sayıda ziyaretçi, markanın sunduğu farklı tatları deneyimleme fırsatı buldu.

Türkiye ve birçok ülkede adından söz ettiren Mahbuba, hızlı büyüme grafiğiyle dikkat çekiyor. 25 bin metrekare alana kurulu modern tesislerinde global üretim yapan Mahbuba marka, her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor.

Yarım asırlık tecrübeyi genç ekip enerjisiyle harmanlayan Mahbuba, liderlik hedefiyle emin adımlarlailerliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sinopta Herkesin Bir Mesleği Olmalı Projesi Önceki Haber

Sinopta Herkesin Bir Mesleği Olmalı Proj...

Yalovada seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu Sonraki Haber

Yalovada seyir halindeki otomobil alevle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar