160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Lise öğrencilerine fotoğraf eğitimi verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lise öğrencilerine fotoğraf eğitimi verildi
Abone ol
Lise öğrencilerine Fotoğraf Eğitimi Verildi

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek olan ’Cumhuriyetimizin 100. Yılında Değerlerle Bayburt’ temalı fotoğraf yarışması çerçevesinde Bilim Sanat Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Zeynel Abidin Öztürk tarafından lise öğrencilerine temel fotoğrafçılık eğitimi verildi.

Eğitimde; diyafram ve alan derinliği, enstantane ve hareket ilişkisi, uzun pozlama, pozlamayı anlama, çekim modları, ISO, raw, jpg dosya türleri, Işık bilgisi, beyaz ayarı, kompozisyon, denge konuları ele alındı.

En iyi fotoğraf nasıl çekilir, hangi noktalara, kurallara dikkat edilir hakkında bilgiler veren Öztürk, öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtladı. Temel fotoğrafçılık eğitiminin sonunda, lise öğrencilerine fotoğraf makinesi üzerindeki kadran ve düğmeler tek tek gösterildi, verilen bilgilerin pekiştirilmesi için uygulamalı fotoğraf çekimi yaptırıldı.

Temel fotoğrafçılık eğitimine İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karpuzluda çiftçilere süt hijyeni ve hayvancılık destekleri anlatıldı Önceki Haber

Karpuzluda çiftçilere süt hijyeni ve hay...

Serbest piyasada döviz fiyatları Sonraki Haber

Serbest piyasada döviz fiyatları

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar