160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Levent Köprüsü hizmete girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Levent Köprüsü hizmete girdi
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yapılan Levent Köprüsü’nün Açılışı Başkan Zeydan Karalar Ve Bölge Halkının Katılımıyla Gerçekleşti.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Levent Köprüsü’nün açılışı Başkan Zeydan Karalar ve bölge halkının katılımıyla gerçekleşti.

Adana Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatacak hizmetlere bir yenisini ekledi. Yeni bulvarlar ve caddeler açan, birçoğunu yenileyen, D-400 Karayolu üzerine iki alt geçit yapan, üçüncüsünü çok kısa süre sonra Adanalıların hizmetine sunmaya hazırlanan Adana Büyükşehir Belediyesi, Yüreğir ilçesinde Levent Köprüsü’nün açılışını gerçekleştirdi.

Levent Mahallesi’ndeki açılış törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, siyasiler, muhtarlar, konuklar ve bölge halkı katıldı.

Böyle büyük bir köprüyü halkın hizmetine sunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, kentin hangi mahallesinde ne eksik olduğunu tespit etmek için ekipler gönderdiklerini söyledi. Zeydan Karalar, köprünün yapıldığı yerde trafik sorunu bulunduğunun belirlendiğini ve gerekenin yapıldığını ifade etti.

Önemli hizmetler art arda gerçekleştirilecek

Başkan Zeydan Karalar, bölge için kapalı semt pazarı, kreş, taziye evi, kadınlara yönelik meslek edindirme merkezi, muhtarlık ve iki halı sahanın içinde olduğu proje hazırladıklarını ve hayata geçireceklerini müjdeledi.

Başkan Karalar, “Bu yol ve köprü buranın kötü talihini değiştirecek. 19 Mayıs, Anadolu, Levent, Koza ve diğer mahallelerin kötü talihini değiştireceğiz. Gün geçtikçe buralar daha modern yerleşimler haline gelecek” diye konuştu.

Bölgede yıllardır çözülmeyen yol ve köprü sorununu giderdiklerini anlatan Karalar, “Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mali sorunu kalmadı. Bu seviyeye gelmemiz çok kolay olmadı. Devasa işleri yapmayı sürdüreceğiz. Haftaya Ahmet Zenbilci Bulvarı’nı açacağız, ondan sonraki hafta Kozan, Ceyhan, Yumurtalık ve Aladağ ilçelerinin su sorununu çözecek Yedigöze Barajı’ndan su getirme projesinin temelini atacağız, sonrasında iki kreşimizi daha açacağız, ardından üniversite yolunu açacağız. Göl Mahallesi Bulvarı’nı açtık. Saydam Caddesi’ne paralel bir bulvar yapıyoruz. Sarıçam’ın, ilçelerin trafiğini rahatlatmak için iki bulvar yaptık, birini açtık, diğerini de açacağız” dedi.

Başkan Karalar’ın konuşmasının ardından mahalleli adına İsmail Ceylan, Başkan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, plaket sundu. Yüreğirli muhtarlar da Başkan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden ötürü çiçek verdi, teşekkür etti. Sonrasında açılış gerçekleştirildi. Ardından Arif Ceylan konser verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirtte bir kişinin ayakkabılarının taban kısmından uyuşturucu çıktı Önceki Haber

Siirtte bir kişinin ayakkabılarının taba...

Sarı ve turuncu kodla uyarılan Antalyada deniz keyfi Sonraki Haber

Sarı ve turuncu kodla uyarılan Antalyada...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar