160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Lapsekide 5. Kitap Festivali ve İmza Günlerinin açılışı gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lapsekide 5. Kitap Festivali ve İmza Günlerinin açılışı gerçekleşti
Abone ol
çanakkale'nin Lapseki Ilçesinde, Lapseki Kaymakamlığı, Lapseki Belediye Başkanlığı Ve Lapseki Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Katkılarıyla Düzenlenen 5. Kitap Festivali Ve Imza Günleri'nin Açılışı Gerçekleştirildi.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Kaymakamlığı, Lapseki Belediye Başkanlığı ve Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen 5. Kitap Festivali ve İmza Günleri’nin açılışı gerçekleştirildi.

Lapseki Belediyesi Sosyal Tesisler 2’de gerçekleştirilen açılışa Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin ve vatandaşlar katıldı. Kitap Festivalinde Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, yazarlar ile bir araya geldi.

Yaklaşık 10 gün açık olacak kitap fuarında her gün ayrı yazarlar gelerek, fuarı ziyaret edenlerin kitaplarını imzalayacak.

Kitap fuarını gezen Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Ben öncelikle herkesin mübarek Ramazan’ını kutluyor, hayırlı ramazanlar diliyorum. Bir hafta boyunca açık kalacak kitap fuarına biz genç yaşlı demeden herkesi bekliyoruz. Bundan sonraki kitap fuarımızı inşallah kiraz festivalinde yapacağız. Yılda birkaç defa kitap fuarı yapıyoruz bu yıl Mart ayı Ramazan ayına özel olarak geldi yazarlarımız kitaplarıyla. Burada yaklaşık bin 500 çeşit kitap ve 15 binin üzerinde de kitap var kitap severler buraya geldiğinde istedikleri kitabı bulabileceklerini düşünüyor herkesi kitap fuarına bekliyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eski Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Evlatlarımızı tarım yapmaya ikna etmemiz gerekiyorÖnceki Haber

Eski Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: E...

Kapalı Çarşıdaki eski dükkanlar ofis kullanımı olarak ihaleyle kiraya verildiSonraki Haber

Kapalı Çarşıdaki eski dükkanlar ofis kul...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar