160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kuyumcuyu FETÖ ile korkutup 10 milyon TL dolandıran şüpheli tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuyumcuyu FETÖ ile korkutup 10 milyon TL dolandıran şüpheli tutuklandı
Abone ol
Mersin'in Anamur Ilçesinde Bir Kuyumcuyu Telefonla Arayarak Kendini Kamu Görevlisi Olarak Tanıtıp 'fetö' Ile Korkutup 10 Milyon Lirayı Hesabına Geçiren şüpheli Yakalanıp Tutuklandı.

Mersin’in Anamur ilçesinde bir kuyumcuyu telefonla arayarak kendini kamu görevlisi olarak tanıtıp ’FETÖ’ ile korkutup 10 milyon lirayı hesabına geçiren şüpheli yakalanıp tutuklandı.

Olay, 2 hafta önce Anamur ilçesinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, ilçede kuyumculuk yapan F.B.’yi arayan bir şahıs kendini kamu görevlisi olarak tanıtarak, hesaplarını Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) kullanabileceğini söyleyip korku saldı. Daha sonra şüphelinin yönlendirmesiyle, F.B., hesabındaki yaklaşık 10 milyon lirayı, iki parça halinde dolandırıcının hesabına gönderdi. Paraları gönderdikten sonra dolandırıldığını anlayan F.B., Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek şikayetçi oldu. Başsavcılığın talimatıyla başlatılan soruşturmada şüpheli S.K.’nin Ankara’da olduğu belirlendi. Güvenlik güçleri tarafından dün düzenlenen operasyonla yakalanan şüpheli Ankara’da adliyeden SEGBİS aracılığıyla Anamur Sulh Ceza Hakimliği’ne ifade verdi.

Hakkında tutuklama kararı verilen şüpheli cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
10 aylık Mahmoudun Filistinden Antalyaya zorlu karaciğer nakil yolculuğunda mutlu son Önceki Haber

10 aylık Mahmoudun Filistinden Antalyaya...

Yüksekovada sonbahar ihtişamı: Kırmızı, sarı ve yeşil Cilo eteklerini cennete çevirdi Sonraki Haber

Yüksekovada sonbahar ihtişamı: Kırmızı,...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar