160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kütahyaya mart karı, çiçek açan badem ağaçları karla kaplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyaya mart karı, çiçek açan badem ağaçları karla kaplandı
Abone ol
Kütahya'ya Mart Karı, çiçek Açan Badem Ağaçları Karla Kaplandı

Kütahya’da aralıklarla yağan kar, kentin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü. Gece başlayan ve sabahta devam eden kar yağışı sonrası, meyve bahçeleri eşsiz bir güzelliğe büründü.

Karla birlikte, Kütahya’nın Radar bölgesindeki meyve bahçelerinde ilginç görüntüler oluştu. Ağaçlarındaki kuşburnu ve çiçek açan baden ağaçlarının karlı durumu, tatmin bir görüntü oluşturdu.

Kadir İmrak ve Hüseyin Yıldırım isimli vatandaşlar, "Mart ayında kar sürprizi ile karşılaşmak çok güzel bir duygu. Bilindiği gibi, bu sene kar yağışı yeterli derecede değildi. Martta yağan kar da bizleri sevindirdi. Ancak başta baden ağaçları olmak üzeri birçok meyve ağacı çiçek açtı. Don olursa çiçek açan meyve ağaçları zarar görür" diye konuştular.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümrük çilesi bu uygulama ile son buldu Önceki Haber

Gümrük çilesi bu uygulama ile son buldu

Bir günlüğüne doktor oldular, ortaya renkli görüntüler çıktı Sonraki Haber

Bir günlüğüne doktor oldular, ortaya ren...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar