160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Hafıza Mekanları, Müzeler: Mimari ve Sergileme adlı sergiyi gezdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Hafıza Mekanları, Müzeler: Mimari ve Sergileme adlı sergiyi gezdi
Abone ol
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY, İSTANBUL RESİM VE HEYKEL MÜZESİ'NDE DÜZENLENEN 'HAFIZA MEKANLARI, MÜZELER: MİMARİ VE SERGİLEME' İSİMLİ SERGİYİ GEZEREK ESERLERİ İNCELEDİ.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’nde düzenlenen ’Hafıza Mekanları, Müzeler: Mimari ve Sergileme’ isimli sergiyi gezerek eserleri inceledi.



Beyoğlu Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Heritage İstanbul tarafından ’Hafıza Mekanları, Müzeler: Mimari ve Sergileme’ adlı sergi düzenlendi. İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’nde düzenlenen sergiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy katıldı. Bakan Ersoy, beraberinde katıldığı heyetle birlikte müzedeki henüz açılışı yapılmamış diğer sergiler hakkında da bilgi aldı. İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’nde yapımı devam eden alanlarla ilgili de incelemelerde bulundu. Bakan Ersoy, incelemelerini bitirdikten sonra diğer programlarına katılmak üzere müzeden ayrıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nallıhanda dereler taştı, tarım arazileri su altında kaldıÖnceki Haber

Nallıhanda dereler taştı, tarım araziler...

Eczacıbaşı Topluluğu: ”Helikopterden maalesef acı haber geldi”Sonraki Haber

Eczacıbaşı Topluluğu: ”Helikopterden maa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar